ELS ACTORS I LES ACTRIUS

Dimecres, 30 de novembre de 2011

ESTEM A P4!!

"SOM GUAPOS I DIFERENTS.  TENIM DIFERENTS CABELLS I VEUS.  NO PORTEM LA MATEIXA ROBA.  TENIM ELS PEUS UNA MICA GRANS I UNA MICA PETITS.  

ENS AGRADARIA FER JOGUINES I DIBUIXAR.  ENS AGRADA PINTAR, FER FEINES I FER PINTURA.  

SOM GRANS.  SOM DE P4.  SOM UNA MICA GRANS I UNA MICA MITJANS.  COM QUE ENS FEM GRANS ENS FAN MAL LES CAMES.

FEM EL PROJECTE DELS PIRATES I APRENEM MOLT.  ENS HO PASSEM BÉ FENT COSES DELS PIRATES.  ENS HO PASSEM BÉ AL COLE.

ESTEM INTENTANT SER AMICS TOTS DE TOTS."
_______________________________

dimarts 5 d’octubre de 2010

HOLA A TOTHOM!!

SOM ELS ESCORPINS DE P-3!!

DAVID, MARINA, PAULA, ADRIÁN, NOA GUILLÁN, CLÀUDIA, MAR G., BRUNO, MARTINA, IMRAN, HÉCTOR, FERRAN, JORDI, MARTÍ, NOA GONZÁLEZ, MAR S., LEONEL, MARCO, ÁLEX, JOANA, OLIVIA, ONA, KIRA, ALITHEA I SOFIA.
BENVINGUTS A L´ESCOLA ESCORPINS! LA FAMILIA H.DEZ APARICIO ESTÀ MOLT CONTENTA DE QUE LA NOSTRA JOANA COMPARTEIXI L´ESCOLA AMB AQUESTS ESCORPINS TANT BONICS! L´AROA (DE LA COLLA DEL LLORO DEL 36 I GERMANETA DE LA JOANA ENCARA ESTÀ MÉS EMOCIONADA!! Familia H.dez Aparicio
HOLA ESCORPINS!!! Tant la Ona (escorpins) com la Rut (aranyes) i els seus papis estem molts contents d´haver començat ja l´escola i esperem compartir molts moments a tots vosaltres!!! A veure si la Ona i la Ruth sempre van tant contentes al cole.....que duri mooooolts anys!!!
Benvinguts al Fluvià Escorpins!!! La Mar G. està molt contenta de ser una Escorpí i parla molt de tots vosaltres!!! també de la Raquel i la Natalia!!! i de totes les cançons que canteu i de lo bé que us ho passeu!! Molts petons per tots i per totes!!! Familia Garcia Carbó.
HOLA ESCORPINS. SOC LA JUDIT LA GERMANA DE LA MAR GARCIA, COM QUE AVAGUADES AL PATI JUGO AMB ELLA VEIG I M'ENSENYA ESCORPINS, I CADA DIA CONEC MES ESCORPINS. I TAMBE CONEC ALGUNES ARANYES. (JUDIT)
Hola compañeros escorpins, estais muy guapos en la foto! Me gusta mucho el cole y la paso muy bien con vosotros! KIRA Kira está muy contenta con los escorpins y le encanta cantar todas las canciones que aprende.Sobre todo la de la balena i la del esmorzar. Saludos a todos els escorpins! Los papás de Kira
Bienvenidos escorpins!!!!! Bruno y su hermana Ona (de puputs) hablan mucho de uds en casa... nos enseñan canciones y nos explican cosas de la clase. Un abrazo para todos! los papis de Bruno y Ona